Horoscop 2013 Balanta

Zodia Balanta

Cariera si finantele Balantei in 2013 - horoscop anual

Saturn s-a dus din Balanta, iar o data cu el, o mare parte din blocajele, piedicile si intarzierile la care te-a supus. Ai alta dispozitie, alta putere de actiune.

Este timpul sa valorifici tot ce ai acumulat sau cladit in anii saturnieni (octombrie 2009 - octombrie 2012). Jupiter te ajuta. Se poate sa fi inceput deja sa puna umarul inca de anul trecut.

Pana la sfarsitul lunii iunie 2013, vantul prielnic bate dinspre departari: succesul are legatura cu drumurile, strainatatea, colaborarile la distanta.

Alte oportunitati, inlesniri si realizari vizeaza sfera intelectuala, studiile, specializarile, preocuparile culturale sau universitare, cercetarea, editarea, publicarea.

Primul semestru din 2013 este o perioada excelenta pentru a pregati un masterat sau un doctorat, pentru a castiga o bursa in strainatate, a scoate o carte etc. Se produce o extindere a orizontului cunoasterii, atat la nivel fizic, cat si intelectual-spiritual.

Cele mai favorabile perioade din primul semestru 2013 sunt februarie-martie si mai-iunie.

Pe 26 iunie 2013 Jupiter intra in casa carierei, unde va ramane pana in vara lui 2014. Este perioada de maxima inflorire, timpul succesului si al elogiilor. Jupiter iti inspira ambitie, iti confera autoritate si prestigiu, te ajuta sa-ti extinzi activitatea sau aria de influenta. Poate sa-ti aduca onoruri, demnitati sau celebritate, prin sansa pura sau ca urmare a sprijinului, protectiei sau recomandarii cuiva influent.

Jupiter in casa carierei este un tranzit norocos, dar nu complet lipsit de riscuri: excesele, abuzurile, injustitia, abaterile morale sau legale pot fi urmate de compromitere sau esec.
Perioadele de potential maxim, dar care trebuie abordate cu maturitate, sunt: iulie-august, octombrie si decembrie 2013.

Financiar, Saturn in casa banilor pe tot parcursul anului 2013 cere o gestionare riguroasa a banilor, investitii sigure, acumularea unor economii, precum si strategii bine puse la punct pentru cresterea veniturilor.

Horoscop 2013: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2013 Balanta


Horoscopul 2013 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2013 Balanta cariera si finante, horoscop 2013