Horoscop 2013 Berbec

Zodia Berbec

Cariera si finantele Berbecului in 2013 - horoscop anual

Capacitatea de focalizare a Berbecilor ramane in 2013 la fel de uimitoare ca in ultimii ani. Pluto in Capricorn continua sa le arate directia, sa-i orienteze catre obiective menite a le creste puterea, sfera de influenta si averea. A atinge aceste obiective le este dat, insa, doar acelor Berbeci care sunt instare sa-si domine indisciplina si sa-si limiteze riscurile.

Careul dintre Uranus in Berbec si Pluto in casa carierei Berbecului nu este usor de dus. Solicitant si tracasant, careul Uranus-Pluto emite exigente, pune presiune, incarca. Poate sa te urce pe culmi, dar daca lasi garda jos, te poate coplesi. Iti cere determinare, implicare si o continua reinventare.

Climatul colaborarilor si al parteneriatelor de lucru se destinde. Dispar anumite blocaje, intarzieri, opozitii sau animozitati, ceilalti devin mai receptivi, reactioneaza mai prompt.

In prima parte a anului 2013 optimismul, ideile indraznete, deschiderea catre informare, talentul oratoric si puterea de convingere te ajuta mult sa progresezi. In 2013 accentul cade, insa, pe sfera investitiilor, a afacerilor, a contactelor cu institutiile financiare, a banilor si posesiunilor care vin prin terti, din surse colaterale.

Saturn cere sa-ti cladesti strategii financiare pe termen lung, sa-ti gestionezi valorile intelept si prudent. Nu este exclus sa te determine sa te restrangi, sa faci economii, de exemplu din cauza unor credite sau obligatii de plata crescute, a reducerii resurselor provenite din colaborari sau a diminuarii veniturilor perechii.

Una peste alta, in finante trebuie sa faci dovada maturitatii, cumpatarii, planificarii. Intervalul aprilie-mai 2013 te poate pune la incercare in acest sens. Atentie ce decizii iei!

A doua parte a anului 2013 se anunta stimulanta in privinta bunurilor imobiliare si de patrimoniu, iar lunile iunie-iulie 2013 sunt foarte incitante, posibil marcate de avant investitional.

Pentru bani si business, merita o atentie speciala si lunile octombrie si noiembrie 2013.

Horoscop 2013: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2013 Berbec


Horoscopul 2013 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2013 Berbec cariera si finante, horoscop 2013