Horoscop 2013 Leu

Zodia Leu

Cariera si finantele Leului in 2013 - horoscop anual

Pluto in casa muncii Leului continua sa exercite presiune, in dorinta lui de a stapani situatia, de a crea performanta si de a obtine un cat mai mare profit.

Daca in ultimii doi-trei ani stradaniile sale s-au soldat cu framantari si frustrari, bucura-te, fiindca de acum, timp de alti 2-3 ani, Pluto va fi sustinut in ambitiile sale de solidul si perseverentul Saturn.

Poti progresa considerabil, nu neaparat cu pasi repezi, dar mergand pe un teren mai ferm, mai sigur. Ai capacitatea de a-ti face strategii eficiente si tenacitatea de a le urma.

Ianuarie 2013 te ajuta sa-ti formezi o idee despre cat de multe poti realiza. Trecerea Soarelui, a lui Mercur si a lui Venus prin casa muncii pune in lumina resursele, iti evidentiaza talentul, inteligenta si competenta.

Totodata, ianuarie 2013 stimuleaza competitia, dar si capacitatea de a colabora, de a sustine un efort de echipa, cu continuare si in luna februarie.

Luna februarie si prima parte din martie 2013 denota o vie activitate financiara: initiative legate de afaceri, investitii, imprumuturi, burse, fonduri, obligatii fiscale etc.

Primavara 2013, desi destul de agitata, este remarcabila in planul afirmarii: studii, calatorii, colaborari la distanta, pozitie sociala, reputatie, succes.

In prima parte a anului 2013 (pana spre finele lunii iunie), Jupiter iti aduce bunavointa si protectie din partea unor persoane importante, sustinere din partea prietenilor, a suporterilor si a fanilor, popularitate, succes in actiunile de grup. In acest sens, sunt asteptate intamplari semnificative in lunile mai si iunie 2013.

Iunie si iulie 2013 pot fi neobisnuite sub aspect financiar. Prudenta!

Simtul actiunii se reanima in septembrie si prima parte a lui octombrie 2013. A doua parte a lunii octombrie si luna noiembrie 2013 sunt active, dar destul de riscante financiar.

Horoscop 2013: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2013 Leu


Horoscopul 2013 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2013 Leu cariera si finante, horoscop 2013