Horoscop 2013 Pesti

Zodia Pesti

Cariera si finantele Pestilor in 2013 - horoscop anual

Fundalul este creat de planetele lente, care au aceeasi amplasare timp de mai multi ani: Pluto, care focalizeaza ambitii si energii in zona proiectelor, a colectivitatilor (auditoriu, public, asociatii, fundatii, cluburi, partide etc.), a sustinatorilor si a protectorilor; Neptun, care inclina catre creativitate, exprimarea talentelor si a chemarilor launtrice; Uranus, care insufleteste sectorul financiar, cautand noi metode/surse de castig si initiind experiente legate de bani, unele profitabile, altele care te surprind neplacut.

De data recenta (luna octombrie a anului trecut) este trecerea lui Saturn din Balanta in Scorpion. Pe de-o parte, aceasta mutare a lui Saturn ridica niste restrictii financiare, iar pe de alta, te invita in urmatorii ani (pana in septembrie 2015) la o reevaluare a scarii de valori si a filosofiei de viata, la o aprofundare a cunoasterii superioare (studii, cercetari, specializari, cultura, spiritualitate) si a relatiilor cu strainatatea si cu persoanele aflate la distanta. Este vorba de o abordare matura, de durata, care vizeaza subiecte complicate si cere un efort, dar care se poate dovedi fecunda, mai ales in partea a doua a anului 2013.

Jupiter, stapanul casei carierei Pestilor, favorizeaza in prima parte a anului 2013 activitatile intelectuale, comunicarea si deplasarile. Iti aduce oportunitati legate de sedii si proprietati, iar, la nevoie, sustinere din partea familiei.

In partea a doua a anului 2013, Jupiter te ajuta sa-ti pui in valoare creativitatea si aptitudinile, sa profiti de conjuncturi care te plaseaza intr-o lumina avantajoasa. Te poate indemna sa explorezi, sa experimentezi, sa cauti noi deschideri profesionale.

Februarie, martie si aprilie 2013 sunt perioade active, de initiativa, inclusiv financiara.

Iunie 2013 reliefeaza ambitiile si mobilizeaza fortele catre scopuri precise.

Septembrie si prima parte din octombrie 2013 sunt aglomerate, stresante, dar profitabile.

A doua parte a lunii noiembrie si toata luna decembrie 2013 anima colaborarile si parteneriatele.

Horoscop 2013: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2013 Pesti


Horoscopul 2013 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2013 Pesti cariera si finante, horoscop 2013