Horoscop 2013 Rac

Zodia Rac

Cariera si finantele Racului in 2013 - horoscop anual

Uranus continua sa-ti anime casa carierei. Energizeaza, produce freamat, dorinta de actiune, innoire, schimbare; promoveaza progresul, independenta, experimentul si originalitatea.

Sub acest tranzit al lui Uranus poti sa-ti improspatezi interesele si metodele profesionale, sa te singularizezi, sa intreprinzi ceva mai neobisnuit sau sa evoluezi pe cont propriu.

Uranus are forta si isi poate impune cerintele indiferent de vointa ta. Este preferabil sa-i iesi in intampinare operand schimbari pe care ti le asumi. Altfel, poate sa-ti aduca bulversari nedorite si modificari de situatie neasteptate, care nu te avantajeaza.

Martie si aprilie 2013 sunt luni de mare importanta profesionala: prin casa carierei Racului (si peste Uranus!) trec Soarele, Venus, Mercur si, mai ales, intreprinzatorul Marte, care se intampla sa fie si stapanul casei. In aceasta perioada vei actiona foarte viguros si vei avea mai multa initiativa, insa asteapta-te, de asemeni, la stres si posibile ciocniri.

Pe 26 iunie 2013 se intampla un mare eveniment astral: Jupiter, Marele Benefic, intra in Rac, unde va sta un an de zile. Se produce o noua insufletire, creste optimismul, vigoarea, nevoia de expansiune.

De-acum incepi sa iei in considerare planuri mai ample si mai indraznete, ai mai multa putere sa pui in aplicare innoirile cerute de Uranus. Jupiter promite oportunitati pe toate planurile, dar mai ales pe planul studiilor si al profesiei. De fapt, Jupiter iti stapaneste casa muncii si casa intelectului superior.

Iunie si iulie 2013 ofera sanse suplimentare prin tranzitele lui Mercur, Venus si ale Soarelui.

O atentie speciala merita perioada 13 iulie-28 august 2013, cand lui Jupiter i se alatura si Marte: acum poti rasturna muntii, dar trebuie sa-ti cantaresti cu multa grija riscurile.

Lunile noiembrie si decembrie 2013 au si ele un bogat potential profesional.

Horoscop 2013: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2013 Rac


Horoscopul 2013 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2013 Rac cariera si finante, horoscop 2013