Horoscop 2013 Scorpion

Zodia Scorpion

Cariera si finantele Scorpionului in 2013 - horoscop anual

Cu Saturn in Scorpion (octombrie 2012 - septembrie 2015), apar responsabilitati mai multe sau mai mari, un efort care trebuie sa invinga obstacolele, timpul si, poate, chiar lipsa de sansa.

Nu este o perioada lipsita de realizari, numai ca vei avea adesea senzatia ca merge greu, ca nu ai suficient randament, ca sarcinile sunt dificile sau plictisitoare.

Din fericire, te poti bizui pe Uranus pentru a face acele schimbari care alunga monotonia sau pentru a gasi cele mai ingenioase solutii la problemele care-ti dau batai de cap. Aflat in casa muncii Scorpionului intre 2011 si 2018, Uranus striga dupa innoire, transformare, modernizare.

Cat timp Saturn este in zodia Scorpionului, schimbarile trebuie sa se produca oarecum controlat, in baza unui plan. Dar trebuie sa aiba loc, fiindca altfel risti alt gen de bulversari profesionale, care vin pe nepregatite si nu intotdeauna sunt placute.

Jupiter te sprijina financiar in prima parte a anului 2013, aducand venituri suplimentare sau inlesnindu-ti accesul la resursele altora (banii partenerilor, mosteniri, donatii, burse, sponsorizari, credite, asigurari). Jupiter iti poate chiar facilita o investitie, daca te intereseaza.

In partea a doua a anului 2013, Jupiter iti netezeste drumul in zona studiilor, a culturii, a calatoriilor si a intereselor care depind de locuri sau persoane aflate la distanta. Trigonul pe care-l face Jupiter cu Saturn din Scorpion aduce stabilitate si echilibru. Acum poti cladi lent, dar temeinic.

In linii mari, februarie si martie 2013 favorizeaza exprimarea talentelor si a creativitatii.

A doua parte a lunii martie si toata luna aprilie 2013 aduc multa munca, aglomerare, stres si urgente profesionale, dar pot fi foarte productive.

Lunile iunie si iulie 2013 starnesc febra initiativei financiare. Nu te grabi in decizii!

Septembrie si noiembrie 2013 vin cu ambitii mari, spirit combativ si nevoie de afirmare.

Horoscop 2013: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2013 Scorpion


Horoscopul 2013 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2013 Scorpion cariera si finante, horoscop 2013