Horoscop 2013 Taur

Zodia Taur

Cariera si finantele Taurului in 2013 - horoscop anual

Cu Saturn in casa relatiilor Taurului, intre octombrie 2012 si septembrie 2015 nu doar viata de cuplu este pusa sub lupa, ci si colaborarile. Exista o stransa corelare intre cariera si parteneriate, munca de echipa prevaleaza asupra muncii independente si, chiar daca lucrezi pe cont propriu, depinzi destul de mult de ceilalti.

Sunt favorizate colaborarile cu mediile oficiale, cu persoanele mai in varsta sau sobre, riguroase, severe, inflexibile.

Va trebui sa-ti exersezi rabdarea, fiindca periodic vei avea de-a face cu oameni care nu coopereaza, care ti se opun sau iti creeaza probleme, cu asociati dificili, contracte care se deruleaza greu, felurite piedici si intarzieri. Saturn vrea ca prin aceste incercari sa inveti lucruri care sa-ti foloseasca in tot restul parteneriatelor pe care le vei mai avea de-a lungul vietii.

Prima parte a anului 2013 este foarte activa financiar. Cu Jupiter in casa banilor Taurului, ai sansa, banii vin mai usor, apar ocazii de dezvoltare a afacerilor, beneficiezi de diverse avantaje materiale. Luna mai 2013 este cu totul speciala in acest sens.

Deosebit de intensa este si luna iunie 2013, plina de avant si initiativa, dar, atentie!, cu tendinta la lipsa de masura si risc de cheltuieli mari, poate chiar de pierderi.

A doua jumatate a anului 2013 este favorabila activitatilor intelectuale, comertului, comunicarii si drumurilor. Este buna pentru cursuri, examene, invatarea limbilor straine, redactarea lucrarilor importante, pentru discursuri, prezentari, negocieri. Se produce o deschidere catre noi informatii si interese.

Semnale si oportunitati in aceste directii incep sa apara inca din iunie 2013, dar se amplifica in iulie, o luna marcata de initiative si decizii.

Jupiter intretine pana la sfarsitul anului 2013 o atmosfera de vioiciune mentala, incredere si optimism, care are efecte benefice si stimulante asupra evolutiei profesionale a Taurului.

Horoscop 2013: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2013 Taur


Horoscopul 2013 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2013 Taur cariera si finante, horoscop 2013