Horoscop 2013 Varsator

Zodia Varsator

Cariera si finantele Varsatorului in 2013 - horoscop anual

Saturn a ajuns in luna octombrie a anului trecut in casa carierei Varsatorului, unde va ramane pana in septembrie 2015. Trei ani lungi si apasatori, fiindca Saturn impune sarcini, reguli si restrictii, deloc pe placul rebelilor Varsatori.

Dar asta este: Saturn considera ca a venit timpul sa inveti ce inseamna disciplina, rabdarea, responsabilitatea, planificarea, tenacitatea. Si trebuie sa te conformezi, ca sa nu dai piept cu esecul. Vei avea, probabil, de dus o povara: insarcinari multe si grele, o munca stereotipa, lipsita de incitare, un sef ursuz, exigent sau ostil, un program supraincarcat, cu ore de lucru imposibile etc.

In ianuarie 2013, in ultima decada din luna aprilie si toata luna mai 2013 simti destul de tare actiunea restrictiva a lui Saturn. Sunt perioade in care ciocnirile de forte, orgolii si vointe pot da nastere unor situatii dure.

A doua jumatate a lunii martie 2013 si prima jumatate din aprilie comporta si ele un grad de risc: incita la razvratire, decizii radicale, afirmatii pripite, conflicte verbale, incidente si accidente.

Spre norocul tau, pe 26 iunie 2013 Jupiter intra in casa muncii Varsatorului, usurandu-ti situatia, aducand forta si creand un culoar de ocazii favorabile. Jupiter conlucreaza bine cu Saturn, asa ca in a doua parte a anului 2013 vei progresa, iar prestatia iti va fi mai bine remunerata.

Ultima decada din iunie, toata luna iulie si chiar luna august 2013 constituie un interval aglomerat, solicitant, agitat, stresant, dar care poate fi foarte productiv. Atentie insa la documente si comunicare!

Septembrie 2013 este calibrat pe parteneriate, dar poate aduce, deopotriva, concurenta, rivalitati, conflict si litigii.

Octombrie si noiembrie 2013 sunt importante pentru pozitie si statut, dar impun decizii prudente si bine cantarite. Sunt luni active in plan financiar, dar in care nu trebuie sa-ti asumi riscuri.

Horoscop 2013: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2013 Varsator


Horoscopul 2013 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2013 Varsator cariera si finante, horoscop 2013