Horoscop 2014 Balanta

Zodia Balanta

Cariera si finantele Balantei in 2014 - horoscop anual

Inceputa in vara anului precedent, calatoria lui Jupiter prin casa carierei Balantei continua si in prima jumatate a lui 2014. Portile catre succes sunt deschise, oricand pot aparea ocazii de avansare, expansiune si prestigiu.

Jupiter este sustinut de Saturn si Neptun, ambii situati in case vocationale ale Balantei. Exista insa un dezacord cu Uranus, aflat in casa colaborarilor Balantei, si cu Marte, stapanul casei colaborarilor.

Relatiile profesionale pot fi problematice, iar unele se pot chiar rupe. Desi dezagreabil, stresul relational poate fi factorul care incita la gasirea de noi solutii, aducatoare de progres.

Cu Marte alaturi, pana in iulie 2014 clocotesti de initiativa si dinamism. Dar, pentru ca lucrurile sa mearga bine, ai nevoie de obiective clare, de strategie, rabdare si diplomatie.

Disciplina este foarte importanta pentru Balante in aceasta perioada. Mai intai, fiindca Marte cere actiune, dar daca acesta nu este corect dirijata, poate crea necazuri. Apoi, fiindca Neptun, situat in casa muncii Balantei, tinde sa aduca dezordine: te indeamna sa te ocupi de lucruri ademenitoare dar nepractice, sa faci ce-ti place, nu ce trebuie. Este musai sa te organizezi, cu agenda, lista de prioritati si toate cele, ca sa nu fii coplesit(a) de probleme.

In iulie 2014, Marte pleaca din Balanta, iar Jupiter intra in Leu. Presiunea scade, colaborarile se imbunatatesc, apar proiecte care implica grupuri, auditoriu, public, te bucuri de popularitate si de sprijin.

De-a lungul anului 2014, banii constituie o perpetua provocare si pot fi mobilul multora dintre actiunile tale. Ai obligatii mari, este nevoie sa descoperi noi surse de venit. Si le vei descoperi. Desi agitata, prima parte a lui 2014 este productiva.

In partea a doua a anului, banii vin ceva mai greu sau se cheltuiesc mai repede. Ai grija, mai ales in august si decembrie 2014!

Horoscop 2014: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2014 Balanta


Horoscopul 2014 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2014 Balanta cariera si finante, horoscop 2014