Horoscop 2014 Berbec

Zodia Berbec

Cariera si finantele Berbecului in 2014 - horoscop anual

Un an plin, activ si foarte solicitant.

Probabil ca in prima parte (pana in iulie 2014) te vei gasi adesea in situatii in care va trebui sa lupti, sa te aperi, sa faci alegeri, sa iei decizii.

Cu Pluto in casa carierei Berbecului si cu Uranus chiar in Berbec, deja de cativa ani ambitiile sunt mai mari, dorinta de control mai acerba, iar nevoia de a schimba/innoi unele lucruri in viata ta si implicit in sfera profesionala se simte tot mai acut.

Sosirea lui Jupiter in Rac, in opozitie cu Pluto si in careu cu Uranus, iti da un impuls suplimentar in aceasta directie, iti creeaza perspective mai ample, dar poate sa creasca si tendinta de a exagera sau de a nu tine cont de riscuri.

De departe, insa, domeniul cel mai activ si mai provocator este cel al relatiilor. Din decembrie 2013 si pana spre finele lui iulie 2014, Marte este in casa legaturilor cu ceilalti, iar atentia si energia iti vor fi acaparate de subiecte care privesc asocierile, colaborarile, concurenta, competitiile, litigiile.

Intr-un fel sau altul, te confrunti mereu cu ceilalti, interactionezi cu ei energic, iti pui la bataie timpul si stradania pentru ceilalti sau in scopul unor actiuni comune.

Se poate sa vii in contact cu adversari puternici, cu oameni agresivi, sa ataci sau sa fii atacat(a).

Prima parte a anului 2014 are insa un potential bun de crestere. Te focalizezi exemplar, iti urmaresti telurile cu tenacitate si ai intuitii profesionale bune.

Exista un marcaj interesant legat de investitii, cu posibilitatea unor extinderi in domeniul imobiliar (locuinta, sedii, terenuri s.a.) sau a intrarii in posesia unor bunuri de patrimoniu.

In iulie 2014 se produce o schimbare vizibila de ton, tensiunile dispar, incepe sa sufle un vant favorabil, care se va mentine tot restul anului.

Horoscop 2014: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2014 Berbec


Horoscopul 2014 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2014 Berbec cariera si finante, horoscop 2014