Horoscop 2014 Fecioara

Zodia Fecioara

Cariera si finantele Fecioarei in 2014 - horoscop anual

Saturn, stapanul casei muncii Fecioarei, ramane si in 2014 in zona mintii si a comunicarii. Preocuparile vor fi preponderent intelectuale sau vor avea mult de-a face cu informarea, cu transmiterea sau prelucrarea informatiei, cu scrisul sau vorbitul.

Este posibil sa te deplasezi frecvent si sa stabilesti numeroase contacte. Schimburile, inclusiv comerciale, sunt incurajate. Exista premise de succes si avansare, mai ales in prima parte a anului 2014, cand te bucuri de popularitate si gasesti usor sprijin pentru indeplinirea obiectivelor.

Ai grija, insa, in mai-iunie 2014, cand deciziile profesionale trebuie cantarite atent, iar scopurile trebuie definite clar.

Pana in iulie 2014, finantele constituie un subiect de interes si framantare. Aflat in ciclul retrogradarii, Marte va sta in casa banilor Fecioarei aproape 8 luni (7 decembrie 2013 - 26 iulie 2014), timp in care vei manifesta mai multa initiativa financiara decat de obicei, iar banii vor fi foarte motivanti, vor cauza agitatie si te vor determina sa consumi energie, sa lupti. Rivalitatile, concurenta si conflictele cu mobil financiar nu sunt excluse.

Configuratia astrologica a primei jumatati a anului 2014 este destul de riscanta, fiindca pe axa financiara a Fecioarei se afla si Uranus, cu care Marte face trei opozitii, in decembrie 2013, aprilie si iunie 2014.

Marte este efectiv retrograd intre 1 martie si 20 mai 2014, cea mai critica perioada, in care este nevoie de multa prudenta.

Apogeul se situeaza in aprilie, cand te confrunti nu doar cu retrogradarea lui Marte si cu opozitia Marte-Uranus, ci si cu o eclipsa de Luna in casa banilor Fecioarei. Ar fi mai intelept sa lasi deciziile financiare importante pentru dupa 20 mai 2014.

Partea a doua a anului este mult mai linistita si neutra, atat profesional, cat si financiar.

Pe tot parcursul lui 2014, colaborarile trebuie evaluate lucid si obiectiv.

Horoscop 2014: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2014 Fecioara


Horoscopul 2014 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2014 Fecioara cariera si finante, horoscop 2014