Horoscop 2014 Gemeni

Zodia Gemeni

Cariera si finantele Gemenilor in 2014 - horoscop anual

Un an plin. Pana in iulie 2014, casele vocationale ale Gemenilor sunt ocupate de un triunghi favorizant care ii are ca varfuri pe Neptun (in casa carierei Gemenilor), Saturn (in casa muncii Gemenilor) si Jupiter (in casa banilor Gemenilor). Suna de parca ti-ai pune la bataie toate resursele, trudind la implinirea unui vis si facand, in acelasi timp, bani frumosi.

Tot in prima parte a anului 2014, Marte iti da o mare forta de expresie, pune umarul la promovare si s-ar putea sa te indemne catre sport sau alte activitati cu consum mare de energie.

In iulie 2014, Jupiter iese din casa banilor Gemenilor si intra intr-o zona familiara, cea a intelectului, informatiei, comunicarii si drumurilor, pe care o va face sa infloreasca si sa dea rod bogat.

Neptun, situat in casa carierei Gemenilor, se afla in cautarea idealului, a vocatiei, si pare interesat de activitatile creativ-artistice, spirituale sau umanitare.

Saturn, aflat in casa muncii Gemenilor, iti pune sarcini multe in spate, iti cere ore lungi de lucru si te vrea plin(a) de rabdare, perseverenta si seriozitate. Cu Saturn alaturi, ai de invatat ce inseamna efortul, disciplina, organizarea si strategia. Saturn poate fi interesat de meserii traditionale sau de munci anoste, repetitive, in spatii limitate.

Ultima parte a lui februarie, martie si aprilie 2014 te pun in valoare si iti pot aduce mari satisfactii socio-profesionale.

In iunie 2014 ai nevoie de rabdare si multa atentie in luarea deciziilor: Mercur retrogradeaza in Gemeni.

August si prima parte a lui septembrie 2014 sunt perioade solicitante.

Anul 2014 promite castiguri frumoase. Totusi, atentie la banii din colaborari si asocieri, la imprumuturi, recuperari si investitii in ianuarie-februarie 2014 si, din nou, de la finele lui septembrie pana in primele zile ale lui decembrie 2014.

Horoscop 2014: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2014 Gemeni


Horoscopul 2014 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2014 Gemeni cariera si finante, horoscop 2014