Horoscop 2014 Leu

Zodia Leu

Cariera si finantele Leului in 2014 - horoscop anual

Pluto continua sa puna presiune asupra casei muncii Leului. Se straduieste mult, fiindca este un perfectionist care cauta performanta. Si vrea sa detina controlul, sa se impuna, sa castige mai multi bani.

In acelasi timp, in prima parte a anului 2014 se poate ca Pluto sa-ti tina si niste lectii despre ce este puterea, cum poate fi castigata sau pierduta si care este pretul ei, despre abuz si exces de zel, despre proiecte ambitioase care scapa de sub control.

In ianuarie si februarie 2014, impreuna cu Venus, Pluto ti-ar putea vorbi despre cat de complicate pot deveni relatiile cu colegii, colaboratorii sau asociatii, despre ce inseamna sa fii diplomat si cum este, cand esti sef, sa te pui in pielea subalternilor.

Cu Marte in sejur prelungit in casa a treia a Leului, prima jumatate a anului 2014 ar putea sa-ti ceara un efort intelectual sau nervos sporit si sa scoata in evidenta comunicarea, cu tot cea are ea mai bun si mai rau, de la puterea de persuasiune pana la dispute, acuzatii si injurii.

Este o perioada agitata, in care este bine sa te gandesti de doua ori inainte de a lua o hotarare, sa ai grija ce faci cu actele, ce semnezi si ce spui. Atentie, mai ales intre 1 martie si 20 mai 2014!

Aprilie este cea mai stresanta luna a anului 2014, mai ales daca ai de dat probe sau examene, de predat lucrari, de sustinut prelegeri sau de facut drumuri.

Succesul se arata timid in mai 2014. Dar din iulie se schimba foaia, vantul incepe sa-ti sufle cu putere in panze, apar oportunitati de avansare si dezvoltare. Este mana lui Jupiter, Marele Benefic, care intra in Leu pe 16 iulie 2014 si promite un an intreg de succes si prosperitate.

Horoscop 2014: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2014 Leu


Horoscopul 2014 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2014 Leu cariera si finante, horoscop 2014