Horoscop 2014 Pesti

Zodia Pesti

Cariera si finantele Pestilor in 2014 - horoscop anual

Prima parte a anului 2014 este caracterizata de febrilitate financiara, de o vie preocupare pentru tranzactii, achizitii, investitii, contacte cu mediile de afaceri, cu bancile, cu asigurarile, cu fiscul etc.

Axa banilor Pestilor este energizata de Marte si Uranus, planete dinamice si pline de initiativa, care te vor impinge sa actionezi in forta. Numai ca trebuie sa ai mare grija, fiindca Marte si Uranus sunt deopotriva planete rebele, pripite, aventuroase, iubitoare de risc, greu de controlat. Daca Marte si Uranus o iau razna, pot sa produca pagube sau conflicte legate de bani.

Fii cu bagare de seama mai ales intre 1 martie si 20 mai 2014, cand Marte este retrograd. In acest interval nu este recomandat sa initiezi operatiuni financiare importante, sa iei sau sa dai cu imprumut. Poti insa sa te agiti pentru a accesa fonduri nerambursabile sau pentru a recupera ceva ce ti se cuvine. Asteapta-te insa la stres si frecus.

Pestru Pesti, prima jumatate a anului 2014 favorizeaza exprimarea talentelor, promovarea imaginii sau a produselor si-ti poate livra oportunitati neasteptate.

Pe tot parcursul anului 2014, Saturn se afla in casa departarilor si a mentalului abstract. Poate aduce colaborari la distanta serioase sau oficiale si succes in activitatile culturale, stiintifice sau universitare care cer concentrare, efort, rabdare si profunzime.

In iulie 2014 presiunile financiare se risipesc si Jupiter intra in casa muncii Pestilor. In a doua jumatate a anului 2014 lucrezi cu drag si fara efort, prestatia ta este apreciata si este recompensata generos, apar ocazii de a avansa, de a gasi un job mai bun sau un al doilea job si, mai ales, de a face schimbari sau innoiri profesionale benefice si profitabile.

Succesul vine mai ales spre finele anului (perioada noiembrie - decembrie 2014).

Horoscop 2014: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2014 Pesti


Horoscopul 2014 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2014 Pesti cariera si finante, horoscop 2014