Horoscop 2014 Rac

Zodia Rac

Cariera si finantele Racului in 2014 - horoscop anual

Aflat in casa carierei Racului inca din 2011, Uranus urmareste aceleasi scopuri si in 2014: innoire, schimbare, up-gradare. Planeta energica si motivanta, Uranus electrizeaza si vrea cu tot dinadinsul sa starneasca senzatie, sa uimeasca, sa surprinda.

Uranus in casa carierei poate contribui la realizarea unor progrese remarcabile, dar pentru asta trebuie sa fii in continua efervescenta si intr-un continuu proces de innoire.

Trecerea lui Jupiter prin Rac (26 iunie 2013 - 16 iulie 2014) aduce la randu-i un val de energie realizatoare, de entuziasm si apetit pentru extindere.

Daca reusesti sa canalizezi forta pe care ti-o confera Uranus si Jupiter, poti face un mare salt in cariera.

Dar nu este foarte simplu. Marte, stapanul casei carierei Racului, este intr-o pozitie defavorabila in primele sapte luni din 2014, deci coordonarea actiunilor ar putea fi deficitara. Pot aparea persoane sau situatii care blocheaza sau perturba actiunea, conjuncturi conflictuale, provocari.

Colaborarile ar putea fi problematice in ianuarie-februarie 2014, dar mai ales in ianuarie. Din fericire, se pare ca poti rezista acestui stres considerabil, ca esti suficient de tenace pentru a razbi si a-ti continua ascensiunea.

La urma urmelor, toate aceste turbulente par sa functioneze ca un catalizator al schimbarilor, impulsionandu-te sa te implici in lucruri in care altfel poate ca n-ai fi avut curajul sa te implici.

In iulie 2014 tensiunile se diminueaza si incep sa se vada roadele eforturilor din prima jumatate a anului.

Jupiter intra in casa banilor Racului, ceea ce te indreptateste sa speri la un anume confort financiar. Si nu numai atat, dar Jupiter gaseste o cale de cooperare armonioasa cu Uranus, incurajand schimbarile pozitive.

A doua jumatate a lui septembrie si aproape tot octombrie 2014 sunt marcate de evolutie, dezvoltare si prosperitate.

Horoscop 2014: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2014 Rac


Horoscopul 2014 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2014 Rac cariera si finante, horoscop 2014