Horoscop 2014 Sagetator

Zodia Sagetator

Cariera si finantele Sagetatorului in 2014 - horoscop anual

Prima parte a anului 2014 poarta amprenta preocuparilor financiare. Acestea s-au animat inca de anul trecut, din vara, cand stapanul Sagetatorului, Jupiter, a intrat intr-una dintre casele financiare ale Sagetatorului, si s-au accentuat din noiembrie, cand in cealalta casa financiara a intrat Venus.

Aflata in ciclul retrogradarii, Venus inainteaza incet, face o miscare de du-te vino si astfel ramane in casa cu pricina pana in martie, alaturi de Pluto, aflat deja acolo din 2008.

Si Venus, si Jupiter si Pluto au potential financiar, iar situarea lor in case financiare va starni un interes marit pentru cresterea veniturilor, pentru afaceri, achizitii, accesare de fonduri, credite etc.

In unele cazuri, poate fi vorba despre lipsuri, incurcaturi, pierderi sau cheltuieli marite (mai ales in ianuarie 2014), despre interese banesti in care sunt implicati asociatii, colaboratorii sau partenerul/partenera de cuplu (mai ales in mai-iunie 2014).

Prietenii, organizatiile, placerile, luxul, jocurile si speculatiile pot antrena pagube sau alte neplaceri. La nevoie, poti beneficia de un sprijin din umbra sau te poti folosi de unele informatii secrete.

In cariera Sagetatorului nu se intrevad evolutii spectaculoase in prima parte a anului 2014. Ba chiar s-ar putea sa te lupti cu unele dificultati in primul trimestru sau sa ai anumite divergente la locul de munca.

In rest, mare parte din eforturi se indreapta spre activitatile colective sau care au legatura cu anumite comunitati la care esti afiliat(a). Ai, insa, grija cum te poti in public, fiindca exista un risc de alterare a imaginii sau a popularitatii!

Partea a doua a anului 2014 aduce o inviorare a vietii profesionale a Sagetatorului. Studiile, specializarile, calatoriile si colaborarile la distanta iti sunt favorabile.

Realizari frumoase se anunta in perioada august-octombrie 2014.

Horoscop 2014: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2014 Sagetator


Horoscopul 2014 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2014 Sagetator cariera si finante, horoscop 2014