Horoscop 2014 Scorpion

Zodia Scorpion

Cariera si finantele Scorpionului in 2014 - horoscop anual

Saturn ramane in Scorpion si in 2014, cu responsabilitatile si constrangerile lui, dar si cu invitatiile sale la profunzime, calitate si durabilitate.

Se presupune ca anul trecut te-ai antrenat suficient in materie de rabdare si perseverenta, deci acum ar trebui sa treci mai usor aceste teste. Ar fi bine, fiindca Uranus, aflat in casa muncii Scorpionului, trece prin momente dificile in prima parte a lui 2014, si la fel si Marte, stapanul casei muncii Scorpionului.

Nu se intrevad neaparat probleme legate de pozitia sau de autoritatea Scorpionilor si nu sunt in pericol obiectivele importante. Este vorba insa despre o uzura deosebita in treburile curente, de stres, suprasolicitare, urgente sau situatii de criza, eventual de conflicte in mediul in care lucrezi sau, in cazuri rare, de accidente la locul de munca.

Uneori, informatiile o iau razna, apar vicii de comunicare, documentele se ratacesc, obiectele de birotica se defecteaza. Poate fi o perioada dificila pentru Scorpioni, in care este foarte important sa-ti planifici atent activitatea si sa incerci sa nu te incarci excesiv. Daca poti, ar fi bine sa delegi o parte din responsabilitati.

Tot in prima jumatate a anului 2014, studiile pot decurge mai dificil, iar interviurile, probele sau examenele au nevoie de o pregatire mai serioasa pentru a se solda pozitiv.

Din fericire, in iulie 2014 configuratiile astrale vrajmase se destrama, iar Jupiter paseste triumfator in casa carierei Scorpionului. In sfarsit, vine vremea ta!

Din vara lui 2014 si pana in vara lui 2015 Scorpionii au o perioada de inflorire profesionala, de ascensiune si succes. Apar noi oportunitati, apar schimbarile in bine atat de asteptate. Totul merge mai usor. Nici Saturn nu mai are mare lucru de obiectat.

Usor-usor, si situatia financiara da semne de redresare.

Horoscop 2014: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2014 Scorpion


Horoscopul 2014 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2014 Scorpion cariera si finante, horoscop 2014