Horoscop 2014 Taur

Zodia Taur

Cariera si finantele Taurului in 2014 - horoscop anual

Prima jumatate a anului 2014 pare sa concentreze o mare parte din atentie pe studii, comunicare si calatorii.

Jupiter in Rac le aduce Taurilor o mare sete de informare, le usureaza procesul de asimilare a cunostintelor si ii face sa se exprime mai fluent si mai convingator, atat in scris, cat si oral. Este o perioada potrivita pentru a urma cursuri, a concepe o lucrare, a tine prezentari, a vorbi in public etc.

Sederea prelungita a lui Venus, stapana casei muncii Taurului, in casa a noua (5 noiembrie 2013 - 5 martie 2014) ar putea aduce un interes pentru cultura, pentru specializari profesionale sau pentru aprofundarea unui domeniu care te pasioneaza, dar ar putea anunta si o colaborare la distanta, o bursa sau un job in strainatate.

Toate preocuparile de mai sus au si potential financiar.

De munca vei avea din plin. Cu Marte in casa responsabilitatilor cotidiene pana in iulie 2014 inclusiv, vei avea o agenda supraincarcata. Vei trai clipe in care vei inota in urgente si termene limita, vei traversa situatii dificile, care cer curaj, fermitate si decizii rapide. De asemenea, este posibil sa te confrunti cu colegi agresivi sau cu subalterni indisciplinati.

Prima jumatate a anului 2014 este o perioada cu multa agitatie, mult stres, plus un risc de blocaje, conflicte, incidente sau chiar accidente la locul de munca (risc mai accentuat in ianuarie si intre 1 martie si 20 mai 2014).

Peste toate, stradaniile tale sunt menite sa te ajute sa gasesti un sens, o directie anume in viata profesionala.

A doua jumatate a anului 2014 este mai echilibrata.

Apare o preocupare crescuta pentru investitiile domestice, pentru imobiliare sau bunuri de patrimoniu.

Parteneriatele pot fi restrictive sau chiar dificile pe tot parcursul anului 2014. Contractele si colaborarile cer diplomatie si rabdare.

Horoscop 2014: Mihaela Dicu, AAR

Recomandat: horoscopul iubirii 2014 Taur


Horoscopul 2014 pentru fiecare zodie:

subiecte: previziuni astrologice 2014 Taur cariera si finante, horoscop 2014