Horoscop decembrie 2012 Leu

Zodia Leu

Leul in luna decembrie 2012:
horoscop cariera si bani

Multa actiune, mult dinamism, dar si mult stres. Luna decembrie 2012 este o perioada aglomerata, in care pot aparea urgente sau situatii speciale, de genul celor care reclama decizii sau interventii rapide.

Cu Marte in casa muncii Leului, trebuie sa se intample mereu ceva care sa mobilizeze, sa provoace, eventual sa enerveze. Totusi, rezistenta la efort este buna si, cu rabdare si profesionalism, reusesti sa duci totul la bun sfarsit.

Exista si o soarta binevoitoare, care te ajuta la un moment dat sa fii in locul potrivit la momentul potrivit pentru a profita de o oportunitate. De altfel, pe tot parcursul lunii decembrie 2012 configuratia planetara te ajuta sa te pui in valoare, sa-ti promovezi talentele, oricare ar fi ele, inclusiv creativ-artistice. Rezultatele cele mai bune apar in partea a doua a lunii.

Financiar, prima parte a lunii decembrie 2012 se arata interesanta sub aspectul caminului, al bunurilor imobiliare si de patrimoniu si al investitiilor; a doua parte a lunii aduce mai lesne castigul, dar incurajeaza risipa.

Te intereseaza horoscopul Leului pe luna decembrie 2012 pentru dragoste, casnicie, prietenie, relatii?

Horoscop lunar: Mihaela Dicu
subiecte: horoscop lunar, zodia Leu, luna decembrie 2012, horoscop cariera