Horoscop octombrie 2012 Berbec

Zodia Berbec

Berbecul in luna octombrie 2012:
horoscop cariera si bani

Plecarea lui Saturn din Balanta inseamna inlaturarea unor blocaje sau intarzieri privind colaborarile, asocierile si contractele.

In general, plecarea lui Saturn din Balanta anunta instaurarea unui climat detensionat in relatiile de lucru. Ceilalti devin mai receptivi, mai disponibili, mai amabili, mai eficienti. Octombrie 2012 este o luna promitatoare pentru parteneriate si munca de echipa.

Axa cunoasterii si a drumurilor este energizata. Apare o revigorare a activitatilor intelectuale, a contactelor cu mediul cultural, stiintific, universitar sau editorial, posibilitatea de a calatori, de a te informa, de a-ti impartasi cunostintele etc.

Intrarea lui Saturn in Scorpion pe 5 octombrie 2012 ar putea prefigura 2-3 ani de sobrietate financiara. Pentru unii Berbeci asta ar putea insemna o crestere a obligatiilor, pentru altii o diminuare a veniturilor partenerului/partenerei; o alta categorie s-ar putea implica in afaceri serioase, traditionale sau legate de mediul oficial.

Trasaturile definitorii ale tranzitului lui Saturn in Scorpion sunt investitiile, planificarea, strategiile pragmatice, intelepciunea, cumpatarea si maturizarea.

Te intereseaza horoscopul Berbecului pe luna octombrie 2012 pentru dragoste, casnicie, prietenie, relatii?

Horoscop lunar: Mihaela Dicu
subiecte: horoscop lunar, zodia Berbec, luna octombrie 2012, horoscop cariera