Horoscop decembrie 2013 Rac

Zodia Rac

Racul in luna decembrie 2013:
horoscop cariera si bani

Ultima luna din 2013 se anunta rodnica, satisfacatoare.

Prin casa muncii Racului trec Soarele (pana pe 21 decembrie 2013) si Mercur (pana pe 24 decembrie 2013). Soarele stimuleaza activitatea, aduce oportunitati de sporire a autoritatii sau de punere in valoare a calitatilor, in timp ce Mercur incurajeaza ideile noi, interesele intelectuale, schimburile informationale si economice, miscarea si comunicarea.

Tabloul este dinamic, perspectivele sunt promitatoare. Mai ales ca stapanul casei muncii Racului, Jupiter, este acum nu doar intr-o pozitie foarte puternica, dar si intr-o relatie de cooperare fecunda cu Saturn, care la randu-i impulsioneaza creativitatea, exprimarea, reprezentarea, promovarea.

Ca atare, in plan profesional luna decembrie 2013 te pune intr-o lumina foarte buna si este posibil sa te alegi cu o promovare sau macar cu recunoasteri si confirmari. Oricum, munca ta este apreciata, iar rasplata materiala nu se lasa asteptata.

Colaborarile sunt foarte importante pentru cariera, dar te poti astepta ca in curand (ianuarie 2014) sa dea unele rateuri.

Te intereseaza horoscopul Racului pe luna decembrie 2013 pentru dragoste, casnicie, prietenie, relatii?

Horoscop lunar: Mihaela Dicu
subiecte: horoscop lunar, zodia Rac, luna decembrie 2013, horoscop cariera