Horoscop iulie 2013 Rac

Zodia Rac

Racul in luna iulie 2013:
horoscop cariera si bani

Odata cu intrarea lui Jupiter in Rac a debutat un an important pentru cariera Racilor. Jupiter aduce, de regula, deschideri si oportunitati profesionale celor nascuti in zodiile pe care le tranziteaza, iar in cazul Racilor, cu atat mai mult cu cat este si stapanul casei muncii.

Apoi, Jupiter aduce indrazneala, viziune si o predilectie catre proiecte ample, ceea ce conduce, firesc, la initiative pline de cutezanta, pe care nici nu le-ai fi luat in calcul in vremuri obisnuite.

Vor fi perioade in care aceste tendinte se vor resimti mai viguros, iar iulie 2013 este o astfel de perioada. Forta lui Jupiter este potentata acum de tranzitul Soarelui si al lui Marte prin Rac, iar toate cele trei astre sunt purtatoare de vitalitate, spirit intreprinzator, ambitie, dorinta de comanda si o mare, mare nevoie de actiune.

Te afli in posesia unei fantastice energii realizatoare pe care daca o pui la treaba pe baza unor obiective si strategii bine gandite vei avea mari succese. In lipsa unei canalizari corecte, aceasta energie se poate manifesta necontrolat, aducandu-ti prejudicii.

Te intereseaza horoscopul Racului pe luna iulie 2013 pentru dragoste, casnicie, prietenie, relatii?

Horoscop lunar: Mihaela Dicu
subiecte: horoscop lunar, zodia Rac, luna iulie 2013, horoscop cariera