Horoscop iulie 2013 Taur

Zodia Taur

Taurul in luna iulie 2013:
horoscop cariera si bani

O perioada excelenta pentru demersuri. Prima parte a lunii iulie 2013 este buna mai ales pentru demersurile care au fost indelung gandite in prealabil, care pun in practica intentii mai vechi ori readuc in atentie initiative abandonate sau intrerupte in trecut.

Intervalul este potrivit pentru a recapitula, a revedea, a reajusta, a corecta etc.

In partea a doua a lunii iulie 2013 accentul cade pe idei noi si ambitioase, planuri de anvergura, curajoase, iar tendinta catre actiune se intensifica.

In linii mari, partea a doua a lunii este mai recomandata pentru a demara activitati importante decat prima. Tot atunci se pot ivi noi oportunitati de colaborare. Capacitatea de negociere creste considerabil, iar puterea de convingere este la apogeu.

Intrarea lui Jupiter in Rac (petrecuta la finele lunii trecute) aduce Taurului perspectiva unui an excelent pentru informare, invatare si preocupari intelectuale.

Din punct de vedere financiar, motivatiile sunt mai puternice si dinamica este mai vie in prima parte a lunii iulie 2013, cand pot aparea atat castiguri suplimentare, cat si cheltuieli sporite.

Te intereseaza horoscopul Taurului pe luna iulie 2013 pentru dragoste, casnicie, prietenie, relatii?

Horoscop lunar: Mihaela Dicu
subiecte: horoscop lunar, zodia Taur, luna iulie 2013, horoscop cariera