Horoscop mai 2013 Leu

Zodia Leu

Leul in luna mai 2013:
horoscop cariera si bani

Cariera este in fierbere. Impetuosul Marte si radiosul Soare se afla chiar in casa statutului socio-profesional al Leului si tot acolo se produce si eclipsa de Soare din data de 10 mai 2013. Prin urmare, vor fi evenimente si probabil ca evenimentele vor fi importante.

Exista multa motivare, multa ambitie. Simti nevoia sa te afirmi, sa arati ce poti, sa-ti impui punctul de vedere, iar pentru asta se pare ca trebuie sa te agiti si sa lupti. Probabil ca vei intampina oprelisti si opozitii si nu este exclus chiar si un conflict, mai ales in prima parte a lunii.

Ca sa treci cu bine peste toate, ai nevoie de calm, rabdare, diplomatie si foarte multa disciplina. Fixeaza-ti obiectivele, gandeste-ti pasii care duc catre ele si fa-ti socoteala care atitudine te avantajeaza si care iti poate crea complicatii.

Chiar daca esti foarte constient de propria valoare si consideri ca ai dreptate in anumite privinte, in luna mai 2013 este mai prudent sa respecti autoritatea oficialitatilor si a superiorilor.

Finantele infloresc dupa data de 15 mai 2013.

Te intereseaza horoscopul Leului pe luna mai 2013 pentru dragoste, casnicie, prietenie, relatii?

Horoscop lunar: Mihaela Dicu
subiecte: horoscop lunar, zodia Leu, luna mai 2013, horoscop cariera