Horoscop noiembrie 2013 Balanta

Zodia Balanta

Balanta in luna noiembrie 2013:
horoscop cariera si bani

Cariera Balantelor merge inainte si merge bine. Jupiter are grija sa-ti creeze conjuncturi favorabile, sa te puna in lumina, sa-ti aduca aprecieri, aplauze, faima, prestigiu.

Nu esti in varf de initiativa, lucrurile curg mai mult in virtutea inertiei. Sau se poate ca initiativele tale sa existe, dar sa fie mai putin vizibile, ca si cand ti-ai pregati discret terenul pentru o viitoare actiune in forta.

Te preocupa insa intens chestiunile legate de bani: socotesti si iei calculele de la capat, faci planuri financiare pe care apoi le schimbi, astepti niste bani care intarzie, pierzi timpul cu tot felul de complicatii neasteptate.

Mercur se afla in ciclul retrogradarii in casa banilor Balantei inca de luna trecuta, asa ca probabil te-ai obisnuit cu astfel de lucruri. Isi reia mersul direct pe 10 noiembrie 2013, iar din decada a doua apar solutii si se simte chiar si o anumita sansa.

Subiectul banilor ramane in atentia Balantelor pana la finele lunii noiembrie 2013 si probabil ca vei avea de luat niste decizii, de intocmit niste strategii.

Casa inghite cam multi bani...

Te intereseaza horoscopul Balantei pe luna noiembrie 2013 pentru dragoste, casnicie, prietenie, relatii?

Horoscop lunar: Mihaela Dicu
subiecte: horoscop lunar, zodia Balanta, luna noiembrie 2013, horoscop cariera