Horoscop noiembrie 2013 Pesti

Zodia Pesti

Pestii in luna noiembrie 2013:
horoscop cariera si bani

Pana in iulie 2014 esti sub influenta marelui trigon format de Neptun (situat in Pesti), Saturn (in Scorpion) si Jupiter (in Rac). Configuratia aduce sansa si protectie, iti creeaza culoare favorabile, te ajuta sa creezi, sa consolidezi.

Nu trebuie, insa, sa astepti "para malaiata", ci trebuie sa lupti pentru a-ti materializa sansa. In noiembrie 2013 chiar ai valente de luptator: Marte iti ascute spiritul competitiv si te provoaca la intrecere.

Noiembrie 2013 are un potential mare in planul contractelor, al colaborarilor si al muncii de echipa, iar daca nu te pripesti si actionezi diplomat, se poate chiar sa obtii profituri frumoase in aceste directii. Casa proiectelor colective, a organizatiilor, a sustinatorilor, a popularitati si a socializarii Pestilor are multe de spus in urmatoarele patru luni, cat se va afla sub influenta lui Venus.

Pana spre finele lunii noiembrie 2013 se clarifica si unele lucruri legate de studii, colaborari la distanta ori calatorii. Succesul incepe sa se intrevada, iar cele mai mari realizari vin in ultima decada.

Te intereseaza horoscopul Pestilor pe luna noiembrie 2013 pentru dragoste, casnicie, prietenie, relatii?

Horoscop lunar: Mihaela Dicu
subiecte: horoscop lunar, zodia Pesti, luna noiembrie 2013, horoscop cariera