Horoscop noiembrie 2013 Rac

Zodia Rac

Racul in luna noiembrie 2013:
horoscop cariera si bani

Profesional, in noiembrie 2013 ar trebui sa-ti mearga bine: casa carierei Racului este dinamizata de prezenta lui Uranus, iar casa muncii Racului este bine reprezentata de stapanul ei, Jupiter, aflat intr-o pozitie puternica.

Ai multa forta si multa initiativa, iar actiunile tale par a fi indreptate catre obiective de anvergura. Lucrurile sunt in miscare, in aer pluteste aroma innoirii, a reorganizarii sau a schimbarii. In general izbutesti sa faci cam tot ce-ti propui.

In noiembrie 2013 te poti baza pe spiritul intreprinzator, pe puterea de convingere, pe ascutimea mintii si... pe un dram de sansa!

Relatiile profesionale constituie un subiect care capata tot mai multa importanta pentru Raci. Se deschide o perioada de circa patru luni care promoveaza colaborarile, asocierile, munca in echipa, cu tot ce pot avea ele mai bun sau mai rau. Pot aparea noi propuneri parteneriale sau noi contracte.

Financiar, in noiembrie 2013 se anunta cheltuieli mai mari pentru copii, distractii, hobby sau dragoste si se pare ca sunt de luat unele decizii. Speculatiile sunt contraindicate.

Te intereseaza horoscopul Racului pe luna noiembrie 2013 pentru dragoste, casnicie, prietenie, relatii?

Horoscop lunar: Mihaela Dicu
subiecte: horoscop lunar, zodia Rac, luna noiembrie 2013, horoscop cariera