Horoscop septembrie 2013 Taur

Zodia Taur

Taurul in luna septembrie 2013:
horoscop cariera si bani

Evolutia vietii tale profesionale in septembrie 2013 depinde foarte mult de relationare: contacte cu clientii, colaborari, asocieri, activitati contractuale diverse. Este posibil ca lucrurile sa nu mearga grozav in prima parte a lunii si sa existe unele divergente de opinie cu privire la un sediu, un teren, un imobil sau niste bunuri de patrimoniu.

Partea a doua a lunii septembrie 2013 iti poate aduce un contract profitabil sau o colaborare convenabila. Un succes este de asteptat in jurul datei de 18 septembrie 2013 (plus/minus 2-3 zile).

Mercur intra in casa muncii Taurului pe 9 septembrie 2013 si ramane acolo pana spre finele lunii. Ar fi bine sa profiti de prezenta lui, care te ajuta in materie de comunicare, informare, redactare, calcul. Este un interval bun pentru orice fel de munca intelectuala, dar si pentru practicarea unor mestesuguri care cer o buna indemanare.

Manuieste cu atentie aparatura de birou, sculele si dispozitivele, mai ales la mijlocul lunii!

Castigurile vor fi pe masura stradaniei profesionale. Ultima decada din septembrie 2013 este mai banoasa si iti poate aduce o sansa speciala.

Te intereseaza horoscopul Taurului pe luna septembrie 2013 pentru dragoste, casnicie, prietenie, relatii?

Horoscop lunar: Mihaela Dicu
subiecte: horoscop lunar, zodia Taur, luna septembrie 2013, horoscop cariera