Balanta si dragostea

Zodia Balanta

Balanta este un semn relational, deci intotdeauna se considera parte dintr-un intreg, dintr-o asociere, dintr-un parteneriat. Din cauza acestui sentiment de dependenta, aseaza nevoile si dorintele partenerului mai presus de cele personale.

Nativul Balanta este un bun sprijin pentru partener, de incredere si stabil in orice relatie, chiar si intr-o relatie rea. In dorinta sa de echilibru si armonie, rareori isi exprima sentimentele si trairile. Prefera sa ramana detasat in sentimente. Nu investeste prea multa pasiune sau afectiune in relatii, iubind mai mult cu capul decat cu inima. Distant si detasat, isi tine sentimentele sub control pentru a ramane onest in aprecieri.

Nativul Balanta trebuie sa se apropie de persoane romantice, cu spirit umanitar, independente, idealiste, spontane, inventive, sociabile. Ar putea intalni genul de oameni de care este atras in aeroporturi, la expozitii auto, in domenii legate de tv si radio, la cinematograf sau la teatru, in companii de electricitate sau telecomunicatii, cu preocupari din zona astrologiei, aviatiei, electricitatii, mecanicii, motociclismului, psihologiei, stiintei, politicii, la evenimente sociale sau legate de aceste activitati mai sus mentionate.

Balanta este un partener fermecator, artist, sociabil, relaxat. Vrea sa impartaseasca totul cu aceasta persoana, tratandu-l de la egal la egal. Doreste un partener mai mult pentru intelect decat pentru fizic, cineva care sa ii ofere echilibru si armonie. Casatoria este foarte importanta pentru Balanta. Poate fi oarecum indecis in alegerea partenerului nestiind exact ce vrea de la acesta. Este semnul cel mai sociabil dintre toate, incapabil sa traiasca singur, cautand mereu un prieten in partenerul sau.

Nativul Balanta este senzual, afectuos, delicat si atent, dornic sa placa celuilalt, dar este nestatornic si capricios. Nu ofera mai mult decat primeste in dragoste, de aceea uneori ar putea da echitabil la mai multi parteneri simultan pentru ca nu poate iubi o singura persoana. Este dulce si delicat, simtind nevoia de a fi iubit. Merge la petreceri, la evenimente mondene, ii plac mult dansul, arta, frumosul. Nu trebuie niciodata mintit pentru ca doreste numai adevarul. Ii place sa mearga insotit de partener la tot felul de reuniuni sociale. Ii place sa fie flatat, admirat, sa i se aprecieze bunul gust, frumusetea, rafinamentul, sa i se scoata in evidenta gratia, eleganta, simtul artistic.

Un nativ Balanta este atras de persoane complementare lui, chiar opuse, alaturi de care sa creeze un echilibru armonios. Accepta numai relatii conventionale, alegand din mai multe variante ceea ce ii convine cel mai mult. Din snobism, ar putea face o alegere pentru un partener care "sa rupa gura targului", frumos in primul rand, care sa-i satisfaca nevoile artistice si estetice. In dragoste cauta mult placerea, dar uneori isi doreste mai mult un partener cu care sa faca impresie, fara a-l iubi profund, ci doar de suprafata. Ii place viata sociala si are sanse sa devina o persoana populara, apreciata pentru umorul, gratia si firea sa simpatica.

Nativul Balanta nu este interesat de cunostintele superficiale, iar in dragoste este chiar precaut. Nu se leaga de persoane care nu ating standardele intelectuale cautate de el. Este tolerant, afectiv si echilibrat, curtenitor si agreabil, atras de sentimentele celor din jur. Are o carisma personala care il ajuta sa atraga multi prieteni. Da dovada de afectivitate mare, este vorbaret, amabil, placut. Are un mare rafinament in exprimarea sentimentelor, prin manifestari artistice, poetice, estetice. In dragoste vrea sa ajunga la un echilibru si vede in partener in primul rand un asociat, dorind sa ajunga in cele din urma neaparat la casatorie si doreste relatii stabile, de viitor, cu contracte ferme. Provizoratul nu il atrage.

Nativul Balanta are tendinta de a transforma erotismul in mijloc de expresie artistica, fiind un posibil consumator de arta cu tenta erotica. Simte o mare nevoie de a seduce. Unei Balante ii plac discutiile despre arta, frumos, subiecte mondene, spectacole, expozitii, dans, ii place sa i se ceara sfatul, pentru a-si da cu parerea in situatii complicate. Ii plac subiectele legate de casnicie, nunti, afaceri, contracte de orice fel, despre procese, avocatura, justitie, despre gimnastica, acrobatii, despre pictura, medicina, muzica, distractii, petreceri, viata mondena.

Citeste si previziunile astrologice pe termen mediu si lung: horoscop dragoste Balanta in august 2016 si horoscop dragoste Balanta pe tot anul 2016.

Astrolog: Acvaria / acvaria.com

Caracteristicile zodiilor:

Balanta si dragostea