Racul si dragostea

Zodia Rac

Nativul Rac este un partener sensibil, care isi doreste un trai bun si un camin echilibrat. Are nevoie de multa afectiune si recunoastere din partea partenerului. Isi poate intalni partenerul prin intermediul familiei, cu ocazia unei reuniuni sau a unei sarbatori. Se poate casatori datorita familiei.

Racul cauta intimitatea si linistea in casnicie. Uneori exista o legatura foarte puternica intre partener si parintii sai, partenerul preluand locul parintilor in viata unui Rac. In unele cazuri, nativul Rac nu se casatoreste sau o va face tarziu, la insistentele familiei.

Racul are o mare voluptate, ce poate iesi la lumina inca din copilarie, o imaginatie si sensibilitate cu totul deosebite, afectivitate maxima, toate puse in slujba exprimarii sentimentelor.

Nativul din zodia Rac are nevoie de foarte multa iubire. Poate fi un partener excelent de viata, dar poate deveni acaparator si gelos, cerand mereu partenerului dovezi de atasament. In zilele lui bune, Racul este o persoana vesela si amuzanta, atragandu-i pe ceilalti cu umorul sau. Ii place sa-i faca pe ceilalti sa se simta bine in compania lui, este o gazda ospitaliera si le face toate poftele.

Relatia ideala cu un nativ Rac se bazeaza pe puternicele valori familiale si pe sprijin reciproc. Pretinde loialitate, devotament, incredere si intelegere de la partener, care trebuie sa fie pasional, energic, sufletist si pozitivist din fire. Timid cum este, nici in dragoste nu are inclinatii agresive. Transmite vibratiile sale profunde pentru a-l atrage pe cel ales, de aceea doreste ca acesta sa fie receptiv la stimulii sai psihici.

Nativul din zodia Rac isi poate intalni perechea ideala printre medici, psihiatri, dentisti, detectivi, farmacisti, agenti de asigurari, chimisti, chirurgi, cercetatori sau chiar magicieni.

Amintirile din copilarie, legate de atmosfera de familie de altadata, ii induc o mare nevoie de siguranta. De fiecare data cand descopera ceva sau pe cineva care ii asigura aceasta nevoie, nu-l mai lasa sa-i scape. Racul se leaga sentimental de ceea ce ii apartine si aduna tot felul de lucruri care banuieste ca intr-o zi ii vor fi de folos. Cand securitatea ii este subminata de probleme, isi pierde echilibrul psihic, devenind iritabil, hipersensibil, nereusind vreodata sa mai ierte, autocompatimindu-se.

Este protector fata de cei apropiati, pentru ca spiritul matern ii este foarte dezvoltat. Daca nu are de cine avea grija, nu se simte bine, de aceea isi revarsa sentimentele si protectia catre oricine se afla in preajma. Cand isi poate tine in frau emotiile, este o persoana intelegatoare pe care se poate conta oricand, milos si receptiv la tot ce se petrece in jur, mereu in legatura cu ceilalti. Daca nu reuseste sa isi controleze sentimentele insa, se simte groaznic, victima a propriei hipersensibilitati. Are tendinta de a se retrage cand se confrunta direct cu o problema, ca mai apoi sa o abordeze pe ocolite.

Familia si trecutul au mare importanta pentru Rac si are legaturi foarte puternice cu originile sale - rude, familie, vechi cunostinte, tara si orasul natal. Se ataseaza usor de oameni, locuri, obiecte care ii amintesc de vremuri frumoase.

Ar fi bine sa evite persoanele cu probleme sau griji, pentru ca firea sa influentabila se poate molipsi de la ceilalti si poate prelua problemele lor pe umerii sai. Pune mare importanta pe casa si camin, care, alaturi de prieteni, reprezinta centrul universului sau. Doar ei ii pot oferi senzatia de securitate de care are nevoie.

Are un instinct de parinte foarte dezvoltat, de aceea este protector, indulgent si ingrijorat de soarta celor dragi. Chiar daca nu se va casatori vreodata, nu poate trai fara copii si face tot posibilul sa-i aiba in preajma in vreun fel, fie nepoti, fie copii infiati.

Nativul Rac trebuie cucerit prin vizite insistente la domiciliul sau, singurul loc unde se simte in siguranta. Detesta singuratatea, deci trebuie sa fie mereu in compania cuiva, de aceea prefera sa aiba casa deschisa mereu si mai putin sa mearga el in vizite. Ii place intimitatea, deci partenerul trebuie sa se apropie foarte mult de el pentru a-i castiga dragostea. Totusi, din cauza precautiei sale exagerate, e greu sa ajungi atat de aproape de un Rac. Este foarte vulnerabil in dragoste, foarte impresionabil, deci pentru a-i capta atentia trebuie umblat la coarda lui sensibil: sa-l vada pe celalalt putin neajutorat, jucand chiar teatru pentru a-i castiga compasiunea. Instinctul sau matern, ocrotitor, il va face sa se apropie de partener ca sa-i aline necazul.

Pe de alta parte, si unui Rac ii place sa fie tratat ca un perpetuu copil, doritor de dragoste si protectie. Este un romantic incurabil, unul dintre cei mai sentimentali reprezentanti ai zodiacului.

Este atasat de confort, de lux, de tabieturi, deci trebuie sa-i fie respectate obiceiurile, chiar daca par absurde. Declaratiile patetice de dragoste insotite de biletele de amor, poezii dedicate, chiar si serenade demodate, toate pot fi solutii perfecte pentru cucerirea unui Rac. Fiind atat de atras de trecut, locurile cu mare incarcatura istorica ii pot starni fantezia, la fel ca locurile ce-i amintesc de copilarie. Jucariile, jocurile inocente ii pot aprinde imaginatia si, desi ii place sa se poarte ca un copil, nevoia sa de dragoste il transforma intr-un amant pasional.

Citeste si previziunile astrologice pe termen mediu si lung: horoscop dragoste Rac in iulie 2016 si horoscop dragoste Rac pe tot anul 2016.

Acubens

Caracteristicile zodiilor:

Racul si dragostea