Portretul astrologic al Racului: temperament, caracter, preferinte etc.

Personalitatea Racului

Zodia Rac

Nativul din zodia Rac are o fire timida, sensibila, emotiva, care se bazeaza exclusiv pe emotii si sentimente. Este o persoana vulnerabila, influentabila, cautand adapost intr-o carapace in care se ascunde de unul singur. Aceasta carapace joaca rol de paravan pentru Rac, aratand lumii o cu totul alta fata decat cea reala.

Nativul Rac este receptiv si sensibil la schimbarile din jur. Niciodata nu se stie in ce dispozitie poate fi gasit. Se poate intrista repede, dar nu tine mult aceasta dispozitie, trecand in alta extrema. Dispozitiile psihice sunt foarte puternice dar si foarte schimbatoare de-a lungul unei perioade scurte de timp.

Racul este sceptic si neincrezator fata de oameni, interpretand spusele lor dupa fiecare inflexiune ciudata a vocii, ceea ce inseamna ca il afecteaza mai mult modul lor de exprimare decat ceea ce spun. Are mare nevoie sa isi confeseze cele mai profunde ganduri, dar daca cei din jur nu sunt dispusi sa il asculte, atunci devine inchis, tacut, rezervat, punand intre el si ceilalti o bariera de siguranta, ca sa nu fie amenintat in nici un fel.

Trecutul este cea mai importanta preocupare a nativului Rac: ii este foarte greu sa se rupa de trecut, de familie sau sa renunte la traditii sau obiceiuri vechi. Se leaga de amintiri, colectioneaza lucruri de care este legat sentimental.

Horoscop 2.0 by Acubens

Caracteristicile zodiilor:

Personalitatea Racului