Recomandari astrologice pentru Rac

Zodia Rac

Ziua caracteristica zodiei Rac:
Nativului din zodia Rac i se recomanda sa pastreze cele mai importante actiuni, proiecte sau activitati pentru o zi de luni, guvernata, la fel ca si zodia sa natala, de Luna.

Pietrele caracteristice zodiei Rac:
Este bine ca nativul Rac sa poarte pe mana stanga sau la gat bijuterii sau talismane din pietrele sale norocoase:

Metalul caracteristic zodiei Rac este argintul, de aceea este recomandabil ca nativul Rac sa detina in preajma sa o cantitate cat de mica din acest metal.

Culoarea energizanta a zodiei Rac sunt verde si argintiu, deci nativul Rac trebuie sa se imbrace sau sa se inconjoare cu nuante cat mai diverse ale acestor culori. Noaptea, cand se relaxeaza sau cand se odihneste trebuie sa se imbrace, de asemenea, in aceste culori pentru a-si reface energiile de peste zi.

Locurile prielnice pentru zodia Rac:
Nativul Rac se simte bine acasa, in orasul sau natal, in tara de bastina, in locurile copilariei sale, in locuri cu mare incarcatura istorica sau romantica (cetati istorice sau medievale, castele), in zona istorica sau veche a orasului, in preajma apelor, lacurilor, marii, izvoarelor, fantanilor, piscinelor, in apropierea unei pesteri, in dormitor.

Sunetele energizante pentru zodia Rac:
Nativului Rac ii place muzica romantica, muzica veche, rareori cea moderna, melodiile care ii amintesc de copilarie, de vechi relatii sentimentale, muzica medievala, dar il atrage si sunetul de apa curgand, susur de izvoare, zgomot de valuri.

Lectii de viata pentru zodia Rac:
Nativul Rac trebuie sa invete sa dea fara sa astepte ceva in schimb sau recunostinta de la ceilalti, sa invete sa fie logic si stabil din punct de vedere emotional, sa-si dezvolte increderea in destin, sa-si extinda dragostea asupra intregii omeniri, nu numai asupra propriei familii, sa invete dezvaluirea emotionala deplina.

Astrolog: Acvaria / acvaria.com

Caracteristicile zodiilor:

Recomandari astrologice pentru Rac