Portretul astrologic al Taurului: temperament, caracter, preferinte etc.

Personalitatea Taurului

Zodia Taur

Nativul din zodia Taur are un puternic simt al securitatii materiale, fiind stabil din fire, cu picioarele pe pamant, armonios, afectuos si loial. Necesitatile sale sunt cele de baza: daca are hrana, un partener stabil si o casa cu tot ce ii trebuie in ea, Taurul este cel mai fericit om.

Personalitatea nativului Taur este aparent pasiva, indolenta chiar, dar totul pana la primul impuls. Daca este provocat, devine rigid si incapatanat, declansand un temperament furios. In cea mai mare parte a timpului, Taurul este o persoana rezervata, ratand multe sanse din cauza ca le lasa sa treaca pe langa el din pasivitate.

Nativul Taur este posesiv, iar convingerile sale sunt fixe, incat nimeni nu i le poate schimba. Apreciaza foarte mult lucrurile bune in viata si nu isi refuza niciodata nimic. Ii place traiul simplu, facil, fara probleme, cu toate necesitatile asigurate, bucurandu-se de dragoste si armonie. Taurul se lasa usor furat de tentatii, placerile vietii fiind pe primul plan. Simturile trebuie sa ii fie rasfatate pe toate nivelurile: gustul, vederea, mirosul, auzul, oferindu-si numai ce ii face cu adevarat placere: o mancare gustoasa, un peisaj linistit, o muzica placuta, un parfum delicat.

Taurul are un caracter bland, rabdator, muncitor, dar un pic prea incet si greoi. Tendintele celor din jur de a-l grabi de la spate rareori se incheie cu succes, pentru ca are nevoie de timp pentru a se adapta cerintelor si schimbarilor aparute in viata sa.

Horoscop 2.0 by Acubens

Caracteristicile zodiilor:

Personalitatea Taurului