Ce spune astrologia despre sanatatea si vitalitatea Taurului: predispozitii, slabiciuni etc.

Sanatatea Taurului

Zodia Taur

Problemele principale de sanatate ale nativului Taur ar putea fi declansate de grijile materiale. Daca securitatea sa financiara este in vreun fel amenintata sau daca se confrunta cu probleme profesionale, atunci si starea de sanatate a nativului Taur este in pericol. Din cauza ca ii place sa manance uneori peste masura - si asta nu din foame, ci doar dintr-o dorinta deosebita de a se imbata cu gusturi si mirosuri rafinate - obezitatea si diabetul il pandesc in orice clipa.

Nativul Taur nu trebuie sa trateze cu indiferenta nici cel mai mic simptom de boala, mai ales daca vine din directia salelor sau a rinichilor.

Taurul trebuie sa manance alimente slabe in grasimi si zahar, sa bea multa apa si sa faca miscare: sa practice dansul, gimnastica aerobica, yoga, fitness, bowling sau biliard, deci sporturi ceva mai statice, dar totusi sporturi!

Punctele anatomice sensibile ale nativului Taur sunt gatul, laringele, limba, coardele vocale, amigdalele, urechile, cerul gurii, partea superioara a esofagului, carotida. Taurul este predispus spre boli precum: gusa, amigdalita, polipi, dureri de gat, laringita.

Horoscop 2.0 by Acubens

Caracteristicile zodiilor:

Sanatatea Taurului